Tung start på året

Suck och stön. Det kunde ju varit bättre. Golvläggarna som skulle lägga våtrumsmatta i grovfarstun kom aldrig. När sambon fick tag på dom så skyllde dom på sjukdom och vab men kunde tydligen inte ringa och säga det. De skulle eventuellt kunna komma till veckan. Nej tack, vill inte ha några fler problem med dom. Nu är plan B en ny firma och plan C att lägga klinkers själva. Hur som helst så har denna firman förstört massor med planering med andra hantverkare.



Vår nya, rara tik har råkat ut för en olycka. Vi släppte ihop 4 hundar varav en rottweiler oprovocerat bet henne i låret och vägrade släppa. Vi var utomhus och jag gick bredvid, försökte få honom att ge sig medan han drog henne i gruset och hon var helt borta. Trodde hon skulle dö, det var så fruktansvärt hemskt. När han gav sig såg jag direkt att det var ett stort hål i låret och hon ville först inte stå upp. Spolade av henne och åkte till en veterinärklinik. I bilen forsade tårarna. På kliniken hade de inga jourtider men en veterinärassitent hjälpte mig ändå. Hon blev rakad, tvättad och de kollade djupet och vinklar på de 15-20 bett hon har på kroppen. Det stora hålet satte de ihop med en klammer så hon slapp dränage. Imorrn ska vi på återbesök. Idag har det runnit massor med sårvätska ur den stora skadan så det ska bli skönt att få henne kollad igen. Har så ont i hjärtat att jag släppte ihop henne med denna "snälla" hund. Men jag får vara glad att det inte var ett bett i halsen eller bröstet. Nu får hon mycket kärlek och omvårdnad. Antibiotikan och smärtstillande piller får hon i en ihoprullad leverpastejboll. Mumsigt.



Frustrerande allt är ibland.....för ofta




Kommentarer
Susanne

Tycker det är hemskt när man får uppleva sådan hemska saker. Hon verkade iallfall ganska så pigg när vi träffade henne, en glad liten vän. Kramar

2012-01-13 @ 07:04:31
URL: http://vejers.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0