Bra ugn eller termometer?

Vet inte om det är den nya ugnen eller stektermometern som gör köttet såååå perfekt. Förstår heller inte varför det dröjde så länge innan jag köpte en ny termometer. Hade en "icke digital" tidigare som satt direkt i steken men den gick sönder. Hur som helst så är det en bra investering med en ny. Kostar inte så mycket men värd varenda krona.+

=bra kött

En snygg herre

Vovven är ingen vovve, han är en fransk bulldog. De som haft eller har en fralla förstår nog vad man menar. Han har en underbar personlighet och är störtskön. Han ska spexa för alla och tycker inte det är så kul att leka med leksaker eller bita på nåt om ingen är i närheten. Han förgyller tillvaron även om han kan bli lite väl på ibland. Att kärleken till ett husdjur kan bli så stark....helt otroligt. Han har många sidor...sur, söt, trött, ivrig och arg. Arg är han väldigt sällan men då tror man han förlorat vettet helt. Och så låter han...mycket...


Hemresan från kenneln


Några veckor senare


3 månader gammal


Man köper en bädd och så passar det inte, golvet är bättre


10 kg senare, han är en pudding idag :)

Jag vill ha en canvas på vovven

Jag tävlar om en canvastavla i valfri storlek (upp till 150 x 100 cm värde ca 2200 kr) hos [En Bulle Ur Ugnen].

Stökigt i köket

Tycker det blivit väldigt stökigt i köket. Det är den delen i huset som används mest och som man passerar mot toalett, tvättrum och vardagsrum. Har nu satt upp en stång för att hänga grejer. Grejerna försvinner inte men nu ligger de inte och skräpar på bänkskivan eller köksön :) Ska sätta upp en stång till på andra sidan diskhon för grytvantar.


Vårväder och grisknorr

Idag har det varit mestadels fint väder. Varmt och soligt men ibland regn och blåst. Har fixat lite i trädgården, krattat grenar och löv som vi sen eldat upp. Mycket har gömt sig under snön. Projekt som är planerat vid sidan av hallen är en uteplats som ska vara med marksten. Just nu kluras det på storlek och vilken sten.


Syns inte så bra här men har rensat vid en stenmur


Här planeras det uteplats


Städade på den sneda farstukvisten


Vovven softar med en grisknorr, poppis just nu

Jag är med o tävlar, håller tummarna för vinst

                                         

Jag tävlar om ett härligt presentkort värde 1000 kr från Butik Stylish i samarbete med jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också!

Väggord

Beställde väggord som kom i dagarna. Nu är de uppsatta och jag är riktigt nöjd. Kommer från www.unikdekor.se De var inte svåra att sätta upp som jag trodde. I sovrummet var det lite krångligt men det berodde på underlaget. Blir till att beställa mer väggord nån annan gång. Kanske blir ett i varje rum :) 


Dörren till min walk in. Fick beställas som ett eget ord.

Finbesök

Ikväll somnar vovven gott. Idag har vi haft besök av dobermann med ägare.

Kakelbiten är löst

Sådär, efter en del funderingar och spaningar på lösning så blev det väggplattor. Passar in perfekt.Nu ska det hämtas texmex och sen fortsätter fredagsmyset ♥

Så god

Kan rekommendera pauluns juice med BLÅBÄR och AÇAI. Den är så god att jag skulle kunna dricka den jämt. Den andra juicen med granatäpple och hallon är sådär.


mums

"Det tar dubbelt så lång tid" som Anders Öfvergård säger...

Jaha, det var bara att byta toastol och tvättställ....not! Det har strulat en del med rör och kopplingar och skåp som ej passat men nu är det på plats och allt är tätt. Vi kunde inte spola på förra toan så nu är det lyx att sluta fylla på med hinkar. Mer plats är det nu också, det är inget stort badrum (även om duschdelen är väldigt stor) så att ha ett mindre tvättställ blev en självklarhet.


Innan


Under


Efter

Byta toastol

Idag byts det toastol och tvättställ. Vi köpte först en vanlig ifö men bytte den till en svedbergs för att få toasits med dämpning. Tycker toan ser lite rolig ut.http://www.svedbergs.se/se/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&parent=20118&subcat=20140&category_id=21097&product_id=10174

Fixa kakel

Vi funderar på hur vi ska fixa kaklet i köket. Kanske bara sätta över en väggskiva. Det ska iaf inte se ut som det gör nu :)


Utelyktor

Nu har vi fått upp utelyktor. Bara den ena är inkopplad från tidigare lampa med sensor som satt där och allt ska dras om invändigt senare. Ljus gör så mycket och det har bara varit utebelysning på baksidan tidigare.

Pynt i sovrummet

Har fått upp tavlor som satt i min förra lägenhet. Jag tycker de passar bra till golvet eftersom de har ljusblå bakgrund. Vi har även fått tillökning i form av en lysande gris som är väldigt likt vovven :)


Tavlorna


Grisen

Påskbrasa

Igår eldade vi upp bråte på gården. Skönt att bli av med det. Det blir så mycket skräp när man rensar ur rum och speciellt köket då alla stommar byttes. Nu är tvättmaskinen igång :) Idag ska även torktumlaren testas. I övrigt så är det lerigt på gården. En bil har stått fast i några dagar men nu är den loss.


Det brann bra med gammalt ris


Testkörd


Fyndade jalusi på ikea till grovfarstun (tvättstugan)


Nerkörd

Påskpromenad med vovven

Bjuder inte på så många husbilder nu. Dels så går det inte så pass framåt att det finns nåt att visa utan nu är det bara småpyssel för att få en fungerande vardag. Lägger upp massa bilder på en härlig vårpromenad med monstret istället ♥


Han är bäst!!!

Glad påsk på er!
RSS 2.0