Sovrummet

Sovrummet är inte mer än en säng egentligen men mer behövs ju inte. Blev väldigt nöjd med färgen på socklarna som liknar den färgen som kan anas på de gamla dörrarna vi satt in. Även dörrarna ska ju då målas i denna färg.


Fina socklar :)


Inflyttade

Nu är det flyttat och klart förutom grejer som ska slängas som står kvar i förråden i stan. Det har varit väldigt tunga och långa dagar. Inte blev det bättre när vi inte hade vatten men det fixade rörmokaren igår och idag fungerar varmvattenberedaren. Nu återstår det att få ordning på alla kartonger, kassar, grejer och prylar vilket jag tror tar några månader.


Det tillfälliga vardagsrummet

Det går långsamt framåt i köket

Det är inte lätt att få allt rakt i ett hus som är 150 år gammalt. Det märks att de inte hade vattenpass på den tiden :) Även i köket är det konstiga mått trots att det är renoverat på 70-talet. Det innebär mycket extrajobb men det går.


Bänkskivor och häll på plats


Det sågas ut för diskho med en dålig sticksåg, köp inte den!


Fläkt uppe

Bara kläderna kvar

Yippie! Nu är det bara att hänga in kläder..kanske sätta upp en hylla till om det behövs men annars är det klart. Enda "rummet" som är helt färdigt ♥

Det blir svartare i köket

Delar av kökspaketet är på plats och elen är dragen till allt utom hällen. Det är så mycket mer pill än man tror. Det känns bra att man har mycket hjälp när man inte är på topp. Skulle behöva ett stort arbetslag för att få klart allt. Äntligen hemma, roomservice, arga snickaren kanske tom Ernst och Simon & Tomas är välkomna att piffa och inreda med sina hantverkare. Om inte de sistnämnda väljer orange.
Upp med förvaring i WIC

Ligger framför körslaget med ryggont och är väldigt trött. Det är en dag imorrn som även den innebär mycket jobb. Kan dock erkänna att det är lite roligt också även om det är tungt. Här kommer bilder på walk in closet som snart är klar att fylla.Det händer grejer

Idag har varit en bra dag, mycket har blivit gjort och man ser resultat. Kökspaket och tvättpaket är hämtat. Nu ska el dras om i köket för inkoppling av all elektronik. Mycket pyssel kvar och en hel del tänker man knappt på att det måste fixas. Men det borde snart bli inflyttningsbart så att ett rum går att sova i och kök och toalett funkar utan problem.


Skåp och diskbänk tas bort


Socklar ska upp och allt ska mätas


Lite kökselektronik


Det blev valnöt :)

Ska välja.....

Det är hög tid att välja och köpa bänkskiva. Det blir laminat från ikea. Har länge tänkt på stenmönstrad men är en aning svag för valnöt så nu är frågan om man inte ska välja det. Det som hindrar är köksön som vi har sen tidigare för den har ekskiva. Jag tycker inte om att blanda träslag men kanske man kan byta skivan på köksön framöver. Funderar så det knakar.

valnöt

sten

köksön

Fördelar med att bo i eget hus på landet

Just nu är det svårt att se fördelarna då det går lite trögt med renovering och bygge. Men jag kommer ändå på en hel del när man är i sin lägenhet.
Det kommer bli underbart skönt att slippa grannbarnens skrik. Barnet är strax över ett år och skriker i timmar varje morgon, börjar tidigt såklart. Sen skriker den ofta resten av dygnet och det är synd att det hörs så bra.
En annan sak är att slippa grannar som röker på balkongen. Man kan inte ha öppet fönster för det ska blossas minst en gång i timmen.
Grilla varje kväll
Vovven är så lycklig av vara fri och kunna springa som han vill.
Att kunna lasta in och ur bilen precis vid ytterdörren. Så smidigt.
En egen tvättmaskin är ju GULD. Det är lätt att få tvättider här men man måste ner 3 trappor, ut, ner en trappa och ett par dörrar senare är man i tvättstugan.Jag kan tvätta när jag vill :) Det är lyx det!

En fatboy tack

Har länge funderat på en fatboy. Bra att ha när det kommer gäster och enkel att flytta från rum till rum. Får se om det blir nåt köp i år för det är ju inget spontanköp pga priset. Vill köpa en till vovven också.Marimekko 3499krDoggielounge 999kr


www.fatboysverige.se

Golv i WIC

Nu är golvet lagt i klädkammaren. Det blev ett enkelt laminatgolv. Det kommer inte synas så mycket när det är inrett och fullt med kläder och lådor :)


Taket är målat

Taket i lilla rummet är målat. Det blir bara vitt men rummet är känns större och ljusare. Blir till att förbättra färgen på vissa ställen bara.
Gör ditt tuggummi och vinn 100.000kr

Rösta på mina bidrag och gör ett eget tuggummi och var med i tävlingen om 100000kr!!!En riktig WIC-dröm

Jag kommer nog bli nöjd med min lilla WIC men det finns ju så många fina . Denna är en av dom.Vilken dröm :)
RSS 2.0