Vill ha

Åh, tänk om man kunde vinna lite pengar så man kunde köpa sig sitt drömåk.
Elitloppet 2010

Imorrn blir det trav för hela slanten. Var några år sen jag såg det på plats men då årets elitlopp körs så är man där och känner spänningen. Svårt att beskriva, måste upplevas. Sen hoppas jag det går bra för resesällskapet, och då menar jag en fyrbent herre :)
Lång shoppingdag

Har varit på Gekås i Ullared. Efter lång resa och många timmar i varuhuset är man ganska mör. Men det är alltid kul att göra lite fynd även om det mesta är "bra att ha"-grejer. Här kommer lite bilder på vad som följde med hem.En bråkdel av det som köptes ;)


Överdrag till grillen


Stora krukor att plantera fina blommor i
Nu ska jag fortsätta packa upp. Behövs städas också....

Vad händer med huset?

Inte mycket, inte nåt alls. Renoveringen står stilla. Det som är nån "förändring" är att skortstenen renoveras men så har det hållt på sen i höstas. Segt...för det dammar i hela huset och man blir inte motiverad att göra nåt under tiden. Så mycket tid har gått åt att sortera och rensa mer. Under den fina gårdagen så klipptes det gräs och rensades i gruset. Skönt att få trädgården finare...Det har rivits en del på vinden och håller på att byggas upp igen


Det ser inte alltför bra ut just nu


Blir en skillnad när klippar´n åker fram


Njuter i solenNä, nästa vecka blir det bättre ordning. Mer renovering - mer bloggning!

Gillar tuben

Helt meningslöst inlägg men kanske bättre än att inte skriva nåt alls :) Jag gillar kavlis kylda majonnäs som har tre olika "hål" i munstycket så man kan välja hur tjock sträng majonäs man vill ha.

Nu ska jag åka o fixa naglarna....nåt trevligt i detta deppväder...

Veckan som gick

Ja veckan är ju inte slut än men vardagarna är snart slut. Lite blandade saker har hänt.

Bilen är besiktigad och godkänd, alltid en lättnad. Blir nervös varje gång.

Vovven ramlade och slog i hakan. Han hade bråttom upp för en trapp och snubblade till. Var lite skakis efteråt och ville ta bort allt blod men det gick inte riktigt som han tänkt sig.

Han har fått en fästingmedaljong. Förra året körde vi med fästinghalsbandet scalibor men det där med gift är nog inte så vettigt. Satte medaljongen i hans halsband men eftersom medaljongen ska vara "på" honom 24/7 så blir det lite obekvämt. Hittade ett svettpannband från Salming bland allt mitt skräp som passade perfekt. High fashion, haha.

Nog om den fyrbenta. Våren har kommit även om man blåser bort. Underbart att se vårbruket igång för då vet man att det har vänt. Härligt är det på landet och det enda som är jobbigt nu är pollenallergin.
Har haft stota problem med mobiltäckningen. Vet att 3 funkat här men det var med en nokia som har två antenner. Jag köpte ju en S.E men nu har jag fått byta till en nokia. Än så länge så har det inte blivit jättemycket bättre men jag avvaktar.
Vi har eldat massor. Jag har rensat skräp men har mycket kvar att sortera. Hoppas på bra väder i helgen så vi kan elda mer och inviga den nya grillen.Trevlig helg!Grill

Har köpt en grillvagn. Måste ju ha en större grill när man bor i hus och tänker ha gäster i sommar. Nu har vi bara en bärbar minigrill. Hittade en på jula för 595kr som jag tror kommer bli bra.


Byta bil?

Funderar starkt på att byta bil. Eller jag har väl bestämt mig men det är själva jobbet med sälj och köp som jag inte gillar. Kanske ska byta in den om jag hittar passande bil hos en bilhandlare men då förlorar jag ju mycket pengar. Anledning till detta byte då? Jo, nu är det dags att skaffa större kombi med dragkrok. Har upptäckt att det är ett måste när man renoverar. Tänkte byta märke också...får se om jag får äta upp det...

Idag

BMW 1-serien. Så nöjd med den!


Imorrn kanske

Mercedes Benz C-serien

Kanske vit, lite Maria Montazami...men så opraktiskt. Kanske en svart då...

RSS 2.0