Gott Nytt År!!!

Snart börjar ett nytt år och förhoppningsvis ett bättre år än det som varit. Börjar det nya året med att jobba imorrn men hellre det än att ha bakisångest. En sak som gått väldigt bra den sista tiden är vovvarna. De sköter sig fint och det är så skönt.Mys


Dragkamp


Fina på julafton


Vilar lite efter lek
Mål för 2012

♣ Byta bil (kombi igen)
♣ Byta jobb (redan klart)
♣ Bättre renoveringsår
♣ Mer kvalitetstid, alla dagar ska inte gå till renovering
♣ Nån längre resa och ha riktig semester


Ska bli spännande att se om målen uppfylls. Under 2011 har man inte mått så bra i och med att renoveringen har varit så tung och så mycket strulat och det har kostat massor med extra pengar. Nej tack till mer sånt.
GOTT NYTT ÅR ALLA LÄSARE

Golv lagt och sockel på plats

Nu är golvet lagt i vardagsrummet. Pga golvvärmen så valde vi bort furugolv och la in ett brett laminatgolv istället. Även om det inte är i närheten av känslan av ett riktigt golv så blev vi nöjda med resultatet. Även socklarna blev ok trots ojämna väggar.
Totalt kaos i grovfarstun

Som ni säkert läst så hade vi fuktskada i gamla badrummet. Det är nu rivet och vi tog även bort väggen mellan badrum och grovfarstu. Där var det en annan fuktskada och en mycket värre sådan så vi är glada att vi tog bort väggen. Nu är hela rummet "nedplockat" och återuppbyggnaden har börjat. Som vanligt är ska det klaffa med hantverkare och så smidigt har det inte gått tyvärr. Snart är detta renoveringsår över och det har varit totalt skit i år, hoppas nästa blir bättre och att mycket blir klart tidigt.
Nu är det jul igen

Denna jul kommer bli lite annorlunda, mycket jobb för min del och i stort sett ingen julkänsla. Men alla klappar är nu inhandlade och det blir en jul i påsens tecken. I stort sett alla får paket med julpåsar, enkelt att inte blanda ihop dom.


GOD JUL! ♦

Ullaredstripp

Har varit på ullared och handlat på mig massa "skräp". Nädå, tror jag får användning av det mesta. Tex råttgift, fogskum och akrylfog går alltid åt. Funderade på hur mycket man kan spara på en resa dit. Det beror ju helt på hur mycket och vad man handlar. Tex köpte jag julljustakar från markslöjd. Har två redan och kompletterade med fyra st. 2000kr sparade jag in där.


Vedkorg, eldbriketter, råttgift och grovdammsugarpåsar.

                   
Rydboholm från markslöjd

Ny familjemedlem

Då har vi beslutat oss för att pröva igen och hoppas att det går bättre med en äldre dam till vår lite smågriniga hane. Denna gång en staffordshire bullterrier tik på 5 år. Riktigt bra har det gått. Hon anpassar sig bra och är snäll och glad. Vovven tycker dock att hon leker dåligt. Han springer med grejer framför henne och vill ha dragkamp men hon tittar bara på honom. Han som älskar att bli jagad. Nu ska hon bara lära sig vår vardagslydnad, var hon får vara, saker hon gjort hitills men numera inte får osv. En utmaning.Blundar så fort blixten kommer


Mys framför elementet

Värmegolv

Värmegolvet är lagt och rörmokaren håller på att provtrycka under natten. Hoppas nu att slangen  är hel och vi kan lägga golvet snart.


Julklapp

I veckan kom det ett paket med en julklapp till mig själv. Har verkligen inte råd med det egentligen men jag var tvungen att unna mig i dessa tunga tider som det är här just nu. En triwa silk chrono fanns i paketet jag hämtade ut.


Nu blir det snart middag och "så mycket bättre" hos vänner.
RSS 2.0