Stenläggning klar

Usch vilken tuff dag det var på jobbet idag. Hann knappt på toa. Har nu världens huvudvärk och fick ställa in eftermiddagens aktiviteter. Blir inte mycket gjort resten av dagen. Nog om det, jag tycker själv att det är tråkigt att läsa när andra klagar :D Den sista stenen är lagd på uteplatsen. Det tog en dag och ryggen blev lite paj men skönt när det är färdigt. Nu saknas gången, kanske blir den gjord under våren/sommaren.
 
 
 

Weekend i annan stad

Var och hälsade på en vän denna helg. Har njutit av fint väder, trevligt sällskap och god mat. Skönt att få komma bort lite även om det blir en del resande. Tråkigt resväder var det idag och på arlanda var det ett riktigt åskväder, usch.
 
 
 
 
 

Klockargårdens

För ett tag sen så fick jag hemköpt lite smått och gott  från klockargårdens. Jag är ju ett fan av Y.C-ljus men klockargårdens är inte så tokiga heller. Blev även en massageolja och saltscrub. Har också fått present med Ljushäxans eldbullar som är braständare. Påsen står i vardagsrummet och det luktar sååå gott i hela rummet.
 
 
 
 
 
 
 

Mycket slit för värme i vinter

Det sägs att ved värmer många gånger och det stämmer. Många timmars jobb ligger bakom de staplade vedhögarna som nu finns både ute och inne i en lada. Det ska hämtas nån eller några kubik till hos mina föräldrar men sen är det nog! Får verkligen hoppas att det lönar sig nu när elräkningarna kommer i vinter.
 
 
 
Så här såg det ut när vednissen lastat av sin lastbil
 
Den minskar
 
 
 
 
 
 

Trädfällning fortsätter

Nu är de 4 träden som fälldes omhändertagna. Kvistar har eldats och det har blivit en del ved. Tungt arbete men skönt att det är avklarat. Efter detta har jag gått och rensat i buskarna på småträd och det är några till som ska ner. Syrénbusken har fått ta lite stryk av detta men den kommer nog må bättre av mer plats och sol. Här kan ni se skillnaden efter att träden är borta. Det är som en helt ny trädgård och det känns som helt rätt beslut att ta ner dom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bloggtorka

Här händer det inte mycket. Och det gör det inte med huset heller. Torka är det däremot inte ute. Det har regnat i flera dagar men idag ser det ut som att solen kan titta fram. Deprimerande väder och deprimerande sommar. Ska försöka blogga lite mer men det kan bli en dålig bloggmånad. Här en hel del jobb nu och en liten resa norrut att se fram emot.
 
 
 
 

Välkommen augusti

Jaha då är det ny månad och sommaren syns inte till. Det gjorde den verkligen inte i lördags när vi skulle inviga uteplatsen och det skulle komma gäster. Regnet öste ner trots att dagen innan hade väderleksrapporten visat att det skulle bli 25 grader och sol. Så det fick panikköpas ett 6x3m partytält med några väggar. Det gick dessutom sönder i söndags när det blåste lite.
 
 
En rad till och sen är det klart
 
 
 
RSS 2.0