Summering av 2012

Snart nytt år och som alltid hoppas och önskar man ju ett gott nytt år. Det blev inget jobb varken idag eller imorrn. Det tackar jag för. Ikväll blir det middag med vänner, håller på att baka en chokladtårta. Ska summera året kort. För ett år sen så bloggade jag om mål för 2012.
 
 
 
Mål för 2012

♣ Byta bil (kombi igen)   - en mindre kombi (igen) blev det och så nöjd är jag
♣ Byta jobb (redan klart)   - jag klarade urvalstester, utbildningen och alla prov och är nu fast anställd med helt ok lön.
♣ Bättre renoveringsår   - bättre än 2011 har det absolut varit även om problemen inte varit borta
♣ Mer kvalitetstid, alla dagar ska inte gå till renovering   - vi har renoverat betydligt mindre 2012
♣ Nån längre resa och ha riktig semester  - 4 veckors sammanhängande semester med en resa till solen
 
 
 
Då är det dags att ta fram mål för 2013
 
♦ Börja och bli klar med nya sovrummet och walk in closet
♦ Få till ett ordentligt vedskjul närmare huset
♦ Bygga altan på baksidan
♦ Byta trossbotten i lilla rummet på bv
♦ Resa utomlands
♦ Gå ner i vikt och tona kroppen lite
 
Om ett år får vi se :D
 
 
Gott nytt år!
 
 

Mellandagsrea

God fortsättning. Ikväll går jag på nattpass efter min lilla ledighet. Igår var man ute i vimlet på rean med resten av Sverige tror jag. Blev dock inte långvarig för det var för galet. Hittade två sängbord på MIO till fyndpris så de fick följa med hem. Vi har inte haft sängbord tidigare utan lite större sidobord. Har också köpt ramar på IKEA till mina två hästhuvuden men dessa köptes innan jul då de hade 30% på virserum.
 
 
 
 
 
 
 

Jul i huset

Blev ledig över jul, hela 5 dagar :D Och inga semesterdagar dras, en fördel med jobbet. Nu ligger klapparna under granen och jag ska snart fara iväg på uppesittarkväll. Bjuder på några julbilder från hemmet.
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
GOD JUL ♥
 

Kan det bli vår snart?

Ja det kommer vara snö till jul och det är ju mysigt men jag vill hellre att det ska vara vår. Värmande sol och kvittrande fåglar. Och så kan man börja med den där övervåningen :) Är klar tidigt med alla julklappar, det är så skönt. Både jul och nyår kommer som vanligt innehålla jobb för min del, man får väl glädja sig åt ob:n.
 
 
Glögg på jobbet
 
 
 

Sjukstuga

Idag är jag hemma från jobbet. Det är andra gången på 1,5 månad som jag är sjuk så nu fick det vara nog. Nu ska jag bli frisk innan jag jobbar igen. Funderar på hur det ska se ut i nya sovrummet. Från början var tanken att det skulle stå en bergslagskamin där men sotaren avrådde från det. En modern braskamin är fin när man eldar i den, annars tycker jag att den bara står och är ful. Det passar inte riktigt in i hemmet heller. Det kan bli en antik kamin från ca 1920-talet. Tycker de är läckra när de är så höga (170-190cm).
 
 
 
 

Snökaos

Då var det fredag och jag vaknar upp riktigt sjuk efter nattjobb. Inte nu igen :( Ska väl inte vara annorlunda och inte skriva om snön som fallit den senaste veckan. Snön ställer verkligen till det i mitt jobb och i förrgår var det kaos. Det var övermäktigt och jag fick ta emot arga och desperata telefonsamtal samtidigt som jag skulle lösa 50 problem. Men just det, jag har ju klarat en massa tester för detta jobb :)
 
Har varit en fjortis och köpt en onepiece. Men så skön den är!!! Det är smidigt att bara dra på sig den när man går runt hemma och skrotar.
 
 
 
 
 
 
 

Advent i huset

Jaha då var det december och både snö och kyla har kommit. Imorse klev vi upp till 10 grader. Efter 6 timmars eldande är det strax över 16. Nu är det dags att köra elpatronen på nätterna, dyrt blir det men man är som förlamad här hemma när det är så kallt. Det drar från många ställen tyvärr. Hann få upp några ljusstakar så nu finns det 7 st markslöjds rydboholm här hemma.
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0