Skön helg

Då var helgen slut och nattjobb väntar. I stortstaden så åt vi otroligt gott och sov ganska bra på hotell amaranten. Spenderade nästan hela våren på hotell och sängarna är för mjuka för mig. Vädret var sådär men man kan komma långt med att gå i gångar och åka tunnelbana.
 
 
Lite bilder från helgen. Middagar, det grå vädret från hotellrumsfönstret, frukost, one piece-butiken och den fina granen på NK.
 
 
 

Nya lampor

För ett tag sen så shoppade jag fönsterlampor till nya sovrummet. Det gäller som sagt att planera och inte inhandla allt direkt när det blir klart. De är lite lantliga (shabby chic) och är hela 56 cm höga. Skärmar får bli en senare fråga och det går ju att byta ut lite då och då.
 
 
 
 
 
Nu fixas det inför myshelgen :)
 

Utsliten

Det här ska inte vara någon klagoblogg men just nu är det mycket på jobbfronten och dagar som idag tar musten ur en. Orkar inte lyssna på hur trötta andra är eller hur mycket de har att göra.
Renoveringen kommer i sista hand här. Vi kan kalla det för vintervila. Inte för att det blir att ta det lugnt när man jobbar nästan dygnet runt men huset får vila. Men nu till nåt roligare, i helgen blir det en weekend i huvustaden. Mat, hotell och mys står på schemat. Det behövs!!!
 
 
 
 
 

Elda i kakelugnen

Äntligen har vi börjat elda i kakelugnen. Helt otroligt vilken effektiv pjäs det är. Började elda vid 16 igår och vid 11 idag var den fortfarande inte helt kall. Och så lite ved det går åt. Man borde ha en kakelugn i varje rum :D
 
 
 
Två fryslortar värmer sig
 

Ny tassimo

Äntligen en ledig helg! Har jobbat 15 av 18 dagar så det här är väldigt efterlängtat. Även om det är en massa måsten hemma så kan man försöka ta det lugnt. En ny tassimo står i köket. Känns fräscht med en ny även om vi inte använder den varje dag. Ska försöka hålla den vit oxå :)
 
 
 
 
 

Parkering

Äntligen ett litet bygginlägg. Det fixas med en parkeringplats. För ett år sen så fick vi hem en långtradare med singel. Sen har högen varit där men inför vintern så måste vi stå på nån annanstans än där vi står nu för man kör fast både vid lera och snö. En provisorisk (ja som vanligt) plats finns men snart ska det fyllas ut mer i "boxen" som håller på att ta form.
 
 
 
 
 
 
 

Vardagslyx

I födelsedagspresent fick jag en prenumeration på GLOSSYBOX. Har funderat på att skaffa det men aldrig kommit så långt så detta var ju perfekt. Riktigt kul att få hem en ask med lite smått och gott att prova. Denna månad var det även choklad med :D
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0