Examination och sjukdom

En dag jag varit orolig för länge är över. Hade hoppats på att vara i toppskick men istället var jag jätteförkyld och hade knappt fått nån sömn. Det gick bra ändå som tur var. Nu börjar allvaret :)
På renoveringsfronten går det trögt. Vi håller på med en parkeringsplats men i övrigt är det lugnt. Väntar på att få börja med övervåningen så att man kan flytta in grejer från lilla sovrummet dit så att det rummet blir klart. Som vanligt mycket flyttande.
 
 
Fick blommor och tårta av jobbet
 
 
 

Ullaredfynd

Oj vad sliten jag är. Var uppe 5.20 imorse och slutade jobba för en timme sen. Tittar i kors. Här kommer några av de 150 prylarna från Gekås. Mycket är ju trist att ta kort på, tex disktrasor eller rengöringsmedel.
 
 
 
 
 
Bil med bärgare och kubbspel
 
 
Tomtarna kostade 80kr. Samma tomtar såg jag nyligen på Åhlens för 299kr.
 
 
 

Planering

Även om det är långt kvar tills nya sovrummet och walk in closet är klart så måste det planeras i god tid. Redan har vi tänkt på golv, golvvärme,el, målning och hur vi ska få en stabil övervåning. Takbjälkarna i vardagsrummet är inte tillräckliga så nu ska det upp järnstänger mot vinden och sen måste vi kortla pga att det är för brett mellan bjälkarna. Min mardröm är att det blir som i nuvarande sovrummet, att när hundarna går runt så skakar hela sängen. Det golvet ska upp och sen ska det fixas nån gång i framtiden. Trist jobb men där gjorde vi inte ett bra arbete. Idag skulle det bara kollas på garderober till WIC men det blev inköp av tre garderober istället. Lugnt var det på IKEA, skönt att vara där när inga bidrag eller löner kommit än.
 
 
 
Nån som kan ana sovrum och WIC...näääää
 
 
 
Lite inspiration
 
 
 

Halvfärdigt tak

Nu fyller det sin funktion. Sen ska det till lite finjustering och målning. Målning känns avlägset med regn, blåst och löv.
 
 
 
 
Igår blev det en vända till Gekås. Blev tusenlappar fattigare men nu är ju huset fullare. Kanske lägger upp en bild på några inköp nån dag.
 
 
Väntar på att det ska komma en köpare av vår tvbänk och sen blir det brunch på ett ställe i stan. Mums!
Trevlig helg!
 
 

Mer ordning i sovrummet

Eftersom jag inte har nån walk in closet längre så bor mina kläder på lite olika ställen. Det mesta förvaras i IKEA-påsar. Så får det vara tills en ny är klar och jag har hellre en toalett på övervåningen och väntar i ett år än att springa i trappen på natten. Har stört mig på oredan i sovrummet och flyttade på en byra till andra sidan av sängen. Sen inhandlades en bänk med förvaring. Blev mycket bättre.
 
 
 
 
 
 
 

Tak över parytterdörren

Håller på att ordna ett tak över parytterdörren. Den dörren ska bytas pga konstruktionsfel. En historia som hållt på i ett år men jag är så less på det så jag orkar inte skriva mer om det. Som lite skydd då över nya dörren så byggs det nu ett ett egenritat tak. Det kommer passa så bra med huset.
 
 
 
 
 
 
Nu är det HELG, ledig i 3 dagar....det var längesen.
 
 

Helg i huvudstaden

Då var helgen över och det är ny vecka. Jag jobbar i eftermiddag och inatt så det blir ett tufft pass på över 14 timmar i rad. Hade en väldigt bra helg i Sthlm. Bjuder på en bild på mig vilket inte hör till vanligheterna på denna blogg. Vill inte lägga ut mitt privatliv på nätet så jag är väldigt försiktig med bilder på familj och andra personer i mitt liv. De högklackade skoletterna höll på att döda mina vader men hade bara dessa under middagen. Snygga är dom men man lider för mycket :)
 
 
 
 
 Middag på hotellet
 
RSS 2.0