Nya pjux

Har inhandlat lite nytt i skoväg. Ett par vardagsstövlar, ett par kilklacksstövlar att kunna gå ut i (inte det snyggaste jag vet men mer praktiskt) och ett par skoletter att gå lite mindre i. Blir bra till helgens tripp med ett av jobben. Middagar och drinkar väntar :D
 
 
 
 
 

Buzza pinnar

Har fått hem många paket med doftpinnar. Ska bli spännande att testa. Har redan delat ut några paket cool linen & white lilac. Man stoppar pinnarna i medföljande flaska, ju fler pinnar desto mer doft.
 
 
 
 
Nu väntar jobbhelg
 

Stubbåker

Vilket passande sovväder det varit idag för mig som jobbat natt. Men jag sov bara 4 timmar för att vända tillbaka dygnet. Bättre väder är det nu och var också för några dagar sen. Nu när det är skördat överallt så är hundarna överlyckliga att få springa på alla stubbåkrar. De flyger fram och det är så härligt att se.
 
 
 
 

Nya skal

Nåt som slits en hel del är skalen på iphonen. Mina favoritskal är trasiga så jag beställde några och den nya favoriten är denna. Hård plast och skön att hålla i. Får se hur länge den är i bra skick.
 
 
 
 
 

Bollkryss och ljung

Har planterat om lite i krukorna utanför parytterdörren. Det blev gula bollkryss som nu lyser upp. Har också köpt en stor kruka till uteplatsen och planterat lila och vit ljung där. Det blev en vit över som nu finns i en kruka vid grovfarsudörren. Det piffar verkligen upp dessa höstdagar även om idag känns mer som sommar med sol och 21 grader :D
 
 
 
 

Tak

Nu har vi fått tak på utbyggnaden och en snygg huv till luftröret. Det blev ett svart plåttak. Skönt att inte bara ha papp ligga där. Bjuder på en dålig bild.
 
 
 
Äntligen är det helg och jag är LEDIG! De senaste två veckorna har jag varit ledig en dag så det behövs lite fri tid.
 
 

Stökiga hundar

Har fått användning av den gamla margarinlådan. Den är nu fylld med hundleksaker och tuggben. Men det spelar ingen roll hur mycket man plockar upp efter hundarna så ligger det grejer överallt. Ibland plockar de bara ur nåt och lägger det en bit bort. De tycker kanske det är för städat :)
 
 
 
 
RSS 2.0