Vad händer?

Nu är det lite rörigt på det privata planet och jag kanske inte bloggar så flitigt framöver. Våren är på väg och mycket är på gång i huset och på tomten men det är oklart när det blir klart. Just nu är det en sak i taget som gäller. 20 kubik ved har landat på tomten och får ligga där tills ett vedskjul byggs.
 
 
 
 
 

Nöjd med tapetval

Vad skönt det är när man köpt nåt, får det på plats och det känns helt rätt. Så är det med tapeten i walk in closet. Hoppas jag fortsätter känna så :)
 
 
 
Den är mycket snyggare i verkligheten
 
 

Alltså var är våren?

Det är snöstorm ute. Jag orkar inte mer. Eller jag kan bita ihop nu när jag har en underbar solresa bakom sig. Alla borde åka iväg och tanka lite sol och värme. Jag vill resa nu igen. Enligt prognoserna så så ska det bli varmare nästa vecka, hoppas det stämmer. Blir det en kanonvarm sommar så blir jag GALEN på den som klagar på värmen.
 
 
 
Nog om väder och kyla. Walk in closet är färdig för tapetsering. Denna tapet från rusta kommer snart upp på väggen. Det är en easy up så man limmar direkt på väggen. Funderade på nån turkos med guldinslag för att få en lite lyxigare känsla men det blir för mörkt på 10kvm.
 
 
 
 

Vila

Nu är det paus som gäller från jobb, renovering, vedeldning och kyla. Befinner mig på Gran Canaria och det är helt underbart med 26-27 grader. Vi ligger vid poolen hela dagarna och all inclusive är smidigt, bara gå och ta det man vill ha. På kvällarna är det behagligt runt 20 grader så man kan gå promenader och dricka vin på balkongen.

 
 
 
RSS 2.0