Dörrar

Skjutdörren mellan sovrum och WIC har suttit där ett tag och nu är även en dörr med 5 speglar skrapad, målad några gånger och sitter mellan WIC och lilla toaletten. Ska få en omgång färg till. Nästa delmoment är att få ordning på takbjälkarna som efter många diskussioner ska behållas som de är. Tanken var först att lägga tak under, sen att klä in dom och nu ska de förhoppningsvis bli lite snyggare bara för de är inte gjorda för att synas.
 
 
 
 
 
 
 
Det blir lite glest mellan inläggen men tiden räcker inte till. Sen tar ju själva renoveringen enormt mycket tid eftersom det är massor att göra. Längtar tills det är dags att få upp tapet och måla.
 
 

Drömmen om en emma

Eller två. Jag vill ha en i WIC och en i sovrummet. Tycker det är svårt att hitta en gammal som är omklädd i snyggt tyg eller hitta nån äldre som lätt går att klä om. Vill helst inte vända mig till nån dyr tapetserare :) Jag letar vidare.
 
 
 
 
Är hemma en snabbis efter jobbet och tog en promenad med hundarna och fikar. Snart blir det överraskningsfest för två "pensionärer" på jobbet och sen väntar en ledig helg. Härligt!
 
 

Det rullar vidare

Känns som att de flesta inlägg framöver kommer handla om nya sovrummet och walk in closet :) Nu är vägg uppe, garderober monterade och en skjutdörr på plats. Hoppas det håller sig vid 0 gradigt så det går att fortsätta fixa.
 
 
 
 
 
 
Är sliten efter dagens arbetspass. Men på tisdag är jag ledig efter 8 dagar i rad med jobb.
 

Golvet då

Då är valet gjort och det ligger 14 paket golv i hallen. Har funderat fram och tillbaka på smalt eller lite bredare laminatgolv. Laminat ja nu kanske det svider i ögonen på nån byggnadsvårdsnörd men det är det smidigaste och mest praktiska för dessa rum med golvvärme och hundklor. Att det ska vara mörkt golv har varit klart sen länge och nu hittades detta golv med 40% rabatt. Bara att slå till.
 
 
 
 
 
Att handla när det är rabatt är ett sätt att se till att projekt fortsätter. En tusenlapp här och där blir mycket i slutändan för den där kalkylen man gjort från början överskrids alltid. Ska speca upp nån dag här på bloggen vad nya sovrummet och WIC kostat i endast material så kommer ni förstå.
 
 

Fortsättning

Då är järnstänger och fler reglar uppe. Snart är väggen på plats. Sen ska garderoberna installeras innan gipsgolv läggs och därefter värmegolv. Det är inte optimal temperatur där för att fixa och helst ska man vänta till vår men man vill ju få det klart :)
 
 
Så här ser det ut när man står i dörröppningen i hallen och WIC blir bakom väggen
 
När man står i hörnet på sovrummet ser man den blivande toadörröppningen som kommer finnas i WIC
 
Här i WIC.
 
 
Jag tog helg igår kl 22, men jag ska jobba ikväll på extrajobbet men det kommer säkert gå snabbt och olycksfritt.
 

Nyckelskåp med spegel

Ligger i sängen och bloggar från mobilen. Har jobbat natt och ska snart gå upp. I mellandagarna köpte jag ett nyckelskåp. Det är ganska stort och har spegel i dörren. Det har aldrig kommit upp nån spegel i hallen för det har varit svårt med mått och placering. Nu blev det snyggt och praktiskt.

 

 

RSS 2.0