Ett rum blir till

 
Då har hantverkarna varit här i fyra dagar och fixat med sovrum/walk in closet. Det är reglat, spångolv lagt och några osb-skivor är uppe på väggen. Får se hur mycket de hinner med imorrn då det är sista dagen. Resten får vi göra själva. Skönt att det startat igång. Fick idag brev från labbet om radonmätningen som vi gjort i tre månader. Resultatet blev 40 Bq/m3 i årsmedelvärde. Underbart skönt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ingen fredagskänsla

Då var det lönehelg och jag ska spendera natten på jobbet. Känns ok men det är ju alltid skönare att vara ledig. Får bara sova några timmar imorrn för ska på ett möte men andra jobbet. Sen jobbar jag natten till måndag. Skönt att slippa söndagsångesten :)
 
 
Var på bilverkstad idag för att byta en xenonlampa. Har tyckt att 2000kr för att byta lampa är alldeles för mycket pengar. Nu är det värre än så. Det var nåt annat som var fel och de ville inte ens ge mig ett ca pris utan de skulle räkna på det och återkomma på måndag. Blä...Och vi som startar projekt sovrum/walk in closet nästa vecka.
Nu gäller det att snåla.

Söndagslugnt

Idag har jag varit ganska sliten. Var på trevlig och uppklädd tillställning igår med prisutdelning, show, dans, 3-rätters och en o annan drink för mycket. Har haft en långväga gäst här på besök sen i fredags och då körde vi en tjejmiddag och pratade halva natten. Den nya dagbädden kom till användning. Det är hemnes från IKEA som jag köpt begagnat för jag tycker inte man ska betala 3500kr för spånskivor. Den är en praktisk möbel med enkelsäng, dubbelsäng och förvaring i ett.
 
 
 
 
Helgen är inte slut än för mig del, är även ledig imorrn också. Skönt att få vila en dag till.
 
 
 
 

Den där elräkningen...

Så kom den, den där elräkningen man funderat på sen man bestämde att konvertera till vattenburen värme. Och nöjda är vi verkligen. 2800kr :D Underbart! Visst har vi frusit en del och haft 11 grader ibland men billigt blev det. Nu håller vi tummarna för att resten av vintermånaderna håller sig på max några minus.
 
 
 
 
Ännu en ledig lördag. Ska ut med hundarna på promenad och sen hem till päronen för lite julgransplundring. Kan behöva den där promenaden då.
 
 
 

Lugn lördag

Ledig helg, skönt. Byter turlista i februari och det kommer bli nån mer helg att jobba men jag jobbar hellre så än att jobba 5 vardagar i rad. Jag trivs verkligen med oregelbundna arbetstider. Det jag har svårt för är när man jobbar så blandat. Nästa vecka jobbar jag kväll på måndag, dag tisdag och sen natten till torsdag och fredag. Kroppen har svårt att ställa om sig. Och sen är det slitigt när man jobbar 14 timmars pass pga extrajobbet men det är ju självvalt.
 Har varit på promenad i skogen med hundarna. Hoppas verkligen inte att det kommer mer snö utan att vi går mot vår redan. Vill sätta igång med en massa projekt här hemma. Lägger upp några bilder på de fyrbenta när vi var på promenad under juldagarna då det var betydligt mer snö.
 
 
 
 
RSS 2.0