Vedboden

Det har hänt en del på vedboden. Taket är uppe och några dörrar som kan öppnas för att det ska kunna torka. Man kan börja stapla ved innan man börjar med väggar men det finns inte just nu på priolistan.
 
 
 
 
 
 
 
 

En kväll på sjön

Har haft långväga besök igen och i förrgår var vi ute på en båttur. Hundarna var lite nervösa i början men kopplade av snabbt. Vädret var perfekt till skillnad från idag då det öser ner. Ska försöka pyssla lite inne. Känns surt att semestern snart är slut men jag har ju några dagar till efter midsommarveckan.
 
 
 
 
 
 
 

Helgerna

Inte mycket uppdatering om renovering men det kan man ju inte alltid pyssla med. Semestern har helt bytt prioriteringsområde och just nu känns det väldigt bra. Helgen i Stockholm var skön. God mat, mysigt sällskap och bra väder förutom på söndagen men då spenderades den i affärer istället. Bra fynd gjordes.
 
 
 
 
 
En av mina bröder var på besök idag med blommor, jordgubbar och glass. Svenska jordgubbar är ju bäst!
 

Perfekt semesterväder

Jag är inne på min första semestervecka av två. Sen jobbar jag en vecka och sen har jag några dagars semester till. Lite rörig semester i år. Njuter av vädret här hemma. I helgen åker jag till Stockholm och hoppas på bra väder men det är inte det viktigaste.
 
Har nu fått hjälp hemma och lite mer el är dragen/inkopplad. Har bytt belysning ovanför köksön i köket och även kopplat in rörelsedetektor och ny lampa på lilla toan.
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0