Lumppapp på gång

Då är väggarna i walk in closet gråblåa. Lumppapp sitter uppe och nu väntar målning under fönsternivå och tapet över. Lumppappen sitter direkt på OSB.n. Så är det gjort i lilla rummet/sovrummet och det blir snyggt i ett äldre hus. Det är därför det inte sitter gips på OSB.n. Vill inte ha den helt "jämna" känslan och sen slipper man spackling och slipning :) Mycket lim är det som gäller när man sätter upp lumppapp vilket man lärt sig eftersom det här är det fjärde rummet som kläs in.
 
 
 
 

Robur maintenance mini

Då har hundarna fått lite robur maintenance mini i sitt vanliga foder ett tag. De gillar det och som jag skrivit tidigare är storleken på bitarna perfekta för frallan. Påsen är återförsluningsbar vilket är ett stort plus även om deras foder finns i en knodd soptunna från IKEA. Roburs foder är fritt från hormoner, antibiotika och vetegluten. De har tididgare ätit robur active & sensitive för frallan var dålig i magen och det funkade ett bra tag och sen när han blev lite dålig igen så byttes det.
 
 

Taket är vitt!

Äntligen är taket färdigmålat. Det var väldigt tidskrävande eftersom det är gamla och ospontade brädor. Jag fick hoppa över rollern och ta två penslar istället. Nu värker nacken ganska bra. Tror jag lagt ner 20 timmar på det där taket så det vore ju konstigt om man inte hade ont.
 
 
 
 
Nu har jag tagit helg. Ikväll blir det middag hos vänner och sen får vi se vad som händer mer. Eventuellt börja sätta upp lumppapp i WIC men det är ju alldeles för kallt. Var år våren?
 
 

Denna hemska vinter

Usch vad less jag är på vintern. Det är snart april och det snöar, blåser och är kallt. Hoppas på att komma iväg på solresa i början av april så man får tanka lite sol och värme. Det behövs verkligen!!
För en vecka sen köpte jag en EMMA. Den har tråkigt tyg och ska kläs om nån gång framöver. Vet dock inte hur, när och var :)
 
 
 
 
 

Måla takbjälkar

Takbjälkarna är lagade så gott det går och har fått ett lager med vit färg. Är ledig i helgen så då blir det ett lager till och sen ska jag sätta igång med taket också. Gissar på att min nacke o mina armar kommer må sådär sen. Fläckarna i taket är spacklade spikhål.
 
 
 
 
Klockan 22 ikväll hoppas jag att helgen börjar. Har varit igång sen 5.15 så kommer nog somna ovaggad. Hitills har det varit en del strul på mitt första arbetspass med tekniska problem och en självmordskandidat men allt gick bra som tur var.
 
 

Buzza robur hundmat

Har fått hem 1,5kg med hundmat att buzza. Det är ju lite svårt att buzza fullt ut med så liten mängd för det går inte att byta foder direkt. Men hundarna, som är inne i en fas med stor hunger, gillar det och de runda små bitarna är lagom iaf för frallan.
 
 
 
 
Igår på promenad, underbart väder
 
 
 

Gekåsbesök

Igår åkte jag och två vänner till Ullared och Gekås. Det var den lugnaste dagen jag har varit där på. Vi kunde gå alla tre och handla tillsammans större delen av tiden. Underbart! Blev en hel del lampfynd. Att köpa lampskärmar där är ett tips om man har plats i bilen. Vi trodde vi skulle få sitta trångt sen men bilen slukade allt. Var så trött igår när jag kom hem men sov riktigt bra inatt så jag är snart redo för att jobba 10 timmar i sträck.
 
 
 
Många lampskärmar blev det
 
 
 

Bra blogginlägg

Blondinbella har kanske inte alltid samma åsikter som en annan men hon har skrivit ett bra inlägg om vad man borde kunna förbjuda på kafeer http://blondinbella.se/2013/03/05/barnskrik-hundhar-jobbsnack/
 
 
Jag tycker det är otroligt att kafeägarna inte får bestämma själva. Jag föredrar i 10 fall av 10 att fika där det inte finns barn. Jag roas inte av andras skrikande ungar och jag tycker inte om mammor som tror att världen kretsar kring dom eller deras barn som de tror är sötast av alla. Det räcker gott och väl med vissa FB-uppdateringar där det skrivs flitigt om när barnen vaknar, äter, bajsar, rapar osv. Totalt ointressant och jag kan inte förstå varför man sätter sig vid datorn och vill skriva om sånt!? Om jag blir föräldrar en dag så kan jag lova att jag inte ska dela med mig av det. Tack och lov är inte alla föräldrar så besatta av sina barn och de i min närmsta krets som är föräldrar har fötterna på jorden...o deras barn är underbara.
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0