Bra helg igen

I helgen hade jag långväga besök och vi åt och drack gott och var iväg till elitloppet på solvalla där det bjöds på riktigt dåligt väder men bra tävlingar. Var längesen jag frös så mycket så länge. Men sammanfattningsvis var det en väldigt skön helg och det var tungt att gå upp 5.20 imorse.
 
 
Lite andra hästkrafter
 
Vi åkte bekvämt dit, automat i nästa bil tack
 
 

Bakissöndag

Är aningen sliten idag men det är det värt. Har haft en lugn söndag med sen frukost och långpromenad med hundarna med trevligt sällskap. Lite lagom och ingen stress. Ska börja göra matlådor snart, mindre kul. Igår blev det en del snack om vikt och hur man tar hand om sin kropp. Jag har slarvat med mat och motion ganska mycket de senaste åren men under det sista året har jag gått ner 10kg. Och jag trivs så mycket bättre nu, jag är mer bekväm, kläderna sitter bättre och jag känner mig inte "plufsig". Övervikt är nåt som faktiskt oroar mig då det inte är hälsosamt på nåt sätt och jag tyckte att jag nått en gräns som inte var ok för ett år. Nu rör jag på mig minst en timme om dagen och har nästan helt uteslutit kolhydrater och äter mindre portioner. Målet är ju inte att vara trådsmal utan nyttig och gärna få en mer tonad kropp. Kanske ska dra ner på alkoholen också :)
 
 
 
 

Målat o klart

Min andra jobbhelg på raken men jag är ju van vid att jobba mycket men nu känns det tyngre när det börjar bli vår ute. Det är färdigrollat i både sovrum och walk in closet. Vet inte vad jag tycker om färgen i sovrummet men jag tror det blir bra när golvet är på plats.
 
 
 
 
 

Tappra läsare

Det är många som tittar in här trots att det aldrig dyker upp ett inlägg. Tiden finns inte alls och lusten är det sådär med också. Men nu är det dags. Det byggs på ett vedskjul. Det börjar ta form och blir ganska högt men inte så långt och brett. Hoppas 20 kubik ved får plats.
 
RSS 2.0