Sliten

Det var längesen man hade en myskväll i soffan eller en hel slappdag. Har precis slutat skrubbat takbjälkar i vardagsrummet och sambon håller på än med utbyggnaden och ska vara på byggvaruhuset klockan 7.00 imorrn. Just nu är livet inte en dans på rosor vad det gäller renovering men vi försöker se framåt mot vintern när en del ska vara klart och då ska det slappas! Men vi har en helg i Stockholm först med fint hotell och ska bara njuta.


Kommentarer
Mariette

Hej!

Roligt att du hittat till min blogg! Det var ett fantastiskt fint hus ni hittat! Kul men men slitsamt att renovera så mycket.

Vi köpte vår kakelugnspanna i slutet på denna vinter och installerade den i våras. Har därför inte hunnit prova den så mycket ännu. Vi köpte ett paket med en 500-liters ackumulatortank och tre solfångarpaneler också. Solfångarna har nu gett varmvatten hela sommaren- utan problem. Mycket behändigt!

Att installera pannan tog vi en del hjälp med för att dra vattenledningar och så, kaklat och så har vi gjort själva. Den är tung som bara den men annars var det inga direkta problem. Företaget Kakelugnspannan, där vi köpte vår panna från, var himla bra med info och det har aldrig varit några problem att ringa och fråga om något varit oklart. Som jag vet nu är vi bara nöjda!

Lycka till med fortsatt renovering.

Mariette

2011-08-04 @ 07:34:49
URL: http://mosippa.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0